Sunt invitaţi în Moldova

Vacanta se apropie de sfarsit si la Sporting Suceava. Dupa doua luni de pauza competitionala, antrenorul Mihai Gurita va suna luni dupa-amiaza, la orele 15.00, adunarea pe stadionul Areni in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a 3-a. In primele doua saptamani, “alb-verzii” se vor reacomoda la efort in localitate, urmand ca la inceputul lunii februarie sa efectueze si un cantonament montan intr-o locatie ce va fi anuntata zilele viitoare. Pana la reluarea campionatului, Sporting are in plan sa dispute in jur de zece meciuri de verificare, iar in acest sens, oficialii “alb-verzilor” au luat deja legatura cu gruparile Ceahlaul Piatra Neamt, Bucovina Radauti, Otelul II Galati, Kosarom Pascani si Stiinta Miroslava. In plus, in cea de-a doua jumatate a lunii februarie, Gurita si compania au fost invitati in Republica Moldova, pentru doua amicale in compania prim-divizionarelor Milsami Orhei si Rapid Chisinau. “Ne dorim sa onoram aceasta invitatie pentru a vedea la ce nivel suntem”, a precizat managerul clubului Sporting, Ciprian Anton.

In privinta campaniei de achizitii, desi nu a dorit sa arunce vreun nume pe piata, Ciprian Anton a declarat ca Sporting este in discutii avansate cu doi-trei jucatori pentru consolidarea lotului . “Asteptam circa 20-25 de jucatori la reunire. Pe langa cei ramasi din lotul vechi, vor mai veni doi-trei fotbalisti sub 21 de ani, la care se vor adauga cativa juniori din propria pepiniera”, a mai spus Ciprian Anton.

La reunirea de luni a Sportingului este asteptat si mijlocasul Cornel Cainari, a carui transfer la Rapid Chisinau a intrat in impas din cauza neintelegerilor financiare dintre cele doua cluburi. In schimb, vor lipsi Daniel Paius, rechemat la Viitorul Constanta, Alex Buziuc si Razvan Bagu, ultimii doi fiind cedati la FC Vaslui.

In conditiile in care va sta in prima runda a returului, dupa retragerea celor de la Fcm Husi, Sporting va debuta in sezonul de primavara abia pe 15 martie, cand va evolua pe terenul celor de la Fcm Dorohoi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *