SUMEC a deschis cel mai modern service auto din Suceava

SUMEC si-a deschis recent cel mai modern service din Suceava. Situat de la Bazar in sus, pe drumul care merge paralel cu complexul comercial din lunca Sucevei, noul service auto este amenajat dupa un concept nou, pe o suprafata construibila de aproximativ 2.500 de metri patrati si este dotat cu echipamente si instalatii ultra-performante. Autorizat de catre Registrul Auto Roman, service-ul SUMEC executa lucrari de reparatii si intretinere la toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autofurgonete, autocamioane, utilaje si echipamente pentru constructii, de la buldoexcavatoare, autogredere, automacarale, pana la cilindrii compactori, excavatoare, utilaje intretinere drumuri, utilaje pentru dezapezire precum si utilaje articulate forestiere.

Service-ul dispune de nu mai putin de 14 boxe impunatoare. Opt dintre acestea sunt pentru mecanica auto si partea de vopsitorie si tinichigerie, cu stand de vopseluri, cuptor de vopsit si spatii pentru pregatire, taieri cu plasma si suduri de orice tip. Doua boxe sunt destinate reparatiilor electrice si diagnozei auto, doua pentru frane si directie, iar alte doua pentru service roti.

Personalul este pe masura: noua mecanici, opt tinichigii/vopsitori, un maestru, un electrician si un strungar fac parte din echipa ing. Anton Filipiuc.

Certificat ISO 9001, ISO 18001, ISO 14001, cu autorizatie RAR, service-ul SUMEC mai beneficiaza de o magazie, un atelier modern de strungarie, un stand de pompe-injectii si o parcare foarte generoasa, supravegheata video.

Urmeaza o spalatorie si o statie ITP

Dotarile nu se vor opri aici. “In cel mai scurt timp, vom deschide si o spalatorie auto si vom dezvolta si statia ITP, astfel incat sa fie autorizata de RAR”, a anunta directorul Anton Filipiuc, care a mentionat ca SUMEC incearca sa acopere o gama cat mai larga de reparatii auto. “Societatea are o traditie foarte lunga in domeniul reparatiilor auto, iar acum incercam sa acoperim o gama cat mai larga, de la autocamioane la utilaje si echipamente pentru constructii. Nu prea mai gasesti un asemenea service auto in municipiul Suceava”, a completat inginerul Anton Filipiuc.

Pe langa partea de reparatii auto, SUMEC mai activeaza pe piata in domeniul constructiilor civile, instalatii, intretinere si constructii de drumuri si poduri.

Comments Closed