Sucevenii sunt în grafic

LPS Suceava a ramas in pole-position pentru calificarea la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III si dupa disputarea turneului de la Iasi, al patrulea din cadrul sezonului regulat. Echipa antrenata de profesorul Petru Branduse si-a consolidat fotoliul de lider al clasamentului in Seria A, dupa ce a castigat patru din cele cinci meciuri disputate la finele saptamanii trecute in cadrul turneului din Copou. Desi a suferit prima infrangere stagionala chiar in meciul de debut, scor 17-26, in fata gazdelor de la LPS Iasi, tinerii handbalistii suceveni s-au impus apoi pe linie in celelalte partide jucate cu LPS Piatra Neamt (27-17), LPS Botosani (29-25), LPS Vaslui (18-16) si LPS Roman (21-19).

In urma acestor rezultate, formatia suceveana a ajuns la un total de 37 de puncte in fruntea clasamentului Seriei A, acolo unde este urmata de gruparile LPS Vaslui, cu 28 de puncte, si de LPS Iasi, cu 27 de puncte.

Chiar daca ne-a afectat putin acea infrangere contra gazdelor, prima de la startul sezonului, important este ca am castigat celelalte patru intalniri, mai ales cea cu LPS Vaslui, care este si principala noastra urmaritoare in clasament. In general, sunt multumit de jocul baietilor la Iasi, in conditiile in care nu am putut conta pe Cozorici si a trebuit sa facem improvizatii pe postul de coordonator de joc”, a declarat Petru Branduse, care a avut si doi remarcati: Alupoaie si Antoneac.

Petru Branduse a mizat la turneul de la Iasi pe urmatorul lot de jucatori: Eduard Duman, Florin Mihaescu, Mihai Aileni – Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Alupoaie, Alexandru Cocos, Razvan Baciu, Catalin Antoneac, Sebastian Caldarus, Nicolae Dorneanu si Lucian Bivol.

Penultimul turneu va avea loc in perioada 22 – 24 martie si va fi organizat de gruparea LPS Piatra Neamt.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close