Sucevenii s-au remarcat la naționalele de ergometru

Canotorii suceveni s-au remarcat la Campionatul Național de fond la ergometru, unde au cucerit 15 medalii.

Cinci dintre acestea au fost de aur și au fost aduse de Bogdan Casian Murariu, de la CSM Suceava, de echipajul de patru de la CSM Suceava, format din Marian Guia, Antonel Avăcăriței, Bogdan Moaleș și Ştefănuț Airinei, de dublul de la CSM Suceava, alcătuit din Sebastian Lupu și Adrian Nazarov, de Alexandra Ciurariu și Alexandru Nițan, ultimii doi legitimați la CN “Nicu Gane” Fălticeni.

Medaliile de argint au fost aduse de Lucian Aparaschivei, de la ACS “Nada Florilor”, de echipajul feminin de patru de la CN “Nicu Gane”, format din Andreea Anasiei, Iuliana Cantoriu, Ioana Dascălu și Ştefănia Gușă, de Iulian Iacob (CSM Suceava), de Andrei Ciornei și Cosmin Pleșescu (ambii de la CSM Suceava) și Denisa Ailincăi și Andreea Todirică (amândouă de la CSM Suceava).

Ioana Onea (CSM Suceava), Ioan Hot (CN “Nicu Gane”), dublul Karina Nichitoaia – Anastasia Brajincă (CN “Nicu Gane”), dublul Constantin Tricolici – Iustin Iacob (CSM Suceava) și Sebastian Mocanu (CSM Suceava) au luat bronzul. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Rugby?tii echipelor CSM Bucovina Suceava ?i RC Gura Humorului au pierdut meciurile disputate in ultima etapa a Diviziei Na?ionale de Seniori. Sucevenii au cedat la Gala?i, iar humorenii au fost invin?i in deplasarea de la Barlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *