Sucevenii, pe podium la Iaşi

Pugilistii suceveni s-au intors cu trei medalii de la cea de-a XIV-a editie a Memorialului “Iosif Mattes”, un puternic turneu international de box, care a reunit zilele trecute, in cocheta sala a clubului Gym Box din Iasi, aproximativ 60 de sportivi, prin care si mai multi componenti ai lotului national de box al Republicii Moldova.

Performerul delegatiei sucevene a fost Adrian Botusan, care a obtinut medalia de aur dupa ce a castigat prin knock-out ambele meciuri disputate de-a lungul turneului in limitele categoriei 64 de kilograme.  La randul sau, Sebastian Alucai a confirmat forma buna de la nationale, unde, in urma cu doua luni obtinea titlul de vicecampion, si s-a intors de la Memorialului “Iosif Mattes” cu o noua medalie de argint, dupa ce a cedat greu in finala categoriei 46 de kilograme, printr-o decizie la puncte, in fata unui reprezentant al gazdelor. Urcat in ring la categoria 28 de kilograme, debutantul Lucian Saftiuc a fost recompensat cu medalia de bronz.

La baza acestor rezultate stau munca si orele petrecute la antrenamente. Speram ca acesti copii sa confirme pe viitor prin rezultate mult mai notabile decat cele obtinute la Iasi, sa reprezentam Suceava cu mandrie”, a declarat antrenorul Anducu Vornicu, care a tinut sa multumeasca Primariei Municipiului Suceava, firmei Carpatis si omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul acordat pugilistilor suceveni.

Peste doua saptamani, antrenorul sucevean Anducu Vornicu va reveni in Copou cu 5 dintre sportivii sai pentru a participa la Campionatul National de Sperante Olimpice.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii, pe podium la Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*