Sucevenii, medaliaţi la CN

Cei mai mici dintre atletii suceveni au reusit sa cucereasca patru medalii la Campionatul National rezervat copiilor II si III, competitie ce s-a desfasurat, la inceputul acestei saptamani, la Bucuresti.

Performerul cluburilor sucevene a fost Florin Pitic de la Css Radauti, sportivul pregatit de Bogdan Roscaneanu reusind sa castige medalia de aur in concursul de triatlon destinat copiilor II, acolo unde participantii s-au intrecut pe parcursul a trei probe: 50 de metri, saritura in lungime si 600 de metri.

Cea de-a doua medalie de aur a fost obtinuta de Claudiu Mihaescu de la Css Dorna Vatra Dornei, care a castigat proba de 500 de metri, cu timpul de un minut, 24 de secunde si 99 de sutimi.

Zestrea de medalii a gruparilor locale a fost completata de Alexandru Pintilie de la Css Gura Humorului, care a cucerit bronzul in proba de triatlon destinata copiilor III, si de Paula Vantu de la Css Dorna Vatra Dornei, care a urcat pe ultima treapta a podiumului in concursul de aruncare a ciocanului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii, medaliaţi la CN"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*