Sucevenii, medaliaţi la Bacău

Atletii cluburilor Csm Radauti si Csm Dorna s-au intors cu 12 medalii de la Cupa “1 Decembrie” de la Bacau, competitie dedicata copiilor si care a adunat la start 250 de sportivi de la 20 de cluburi din zona Moldovei.

Sapte dintre aceste distinctii au fost obtinute de atletii radauteni, care au urcat in patru randuri pe cea mai inalta a podiumului prin Adrian Maidac, care a terminat pe locul intai in proba de aruncare a greutatii la categoria copii I, Florin Pitic, sosit primul la 50 de metri la categoria copii II, si Andrei Coca (foto), care s-a impus in cursele de 60 si 200 de metri din cadrul categoriei copii I. Delegatia condusa de antrenorul Bogdan Roscaneanu a obtinut alte doua medalii de argint prin Sebastian Davinean, clasat pe locul secund in proba de lungime a categoriei copii I, si prin stafeta formata din Andrei Coca, Adriana Maidac, Tudor Babalean si Sebastian Davidean, sosita pe locul al doilea in proba de 4 × 200 de metri. Florin Pitic si-a mai trecut in cont o prezenta pe ultima treapta a podiumului in proba de lungime a categoriei copii II. Din lotul deplasat de clubul radautean au mai facut parte Sergiu Visan, Angelica Olenici, Alexandra Mihaila si Andreea Bunescu.

Mai prejos nu s-au lasat nici atletii de la Csm Dorna Vatra Dornei, care au obtinut cinci medalii la concursul din orasul lui Bacovia. Astfel, sportivii pregatiti de Cristian Prasneac s-au impus in doua probe de concurs prin Paul Cervenca, sosit pe primul loc in cursa de 600 de metri la categoria copii II, si prin stafeta feminina alcatuita din Paula Vantu, Andreea Mezdrea, Ana Maria Mezdrea si Eliza Bejenariu, care s-a impus in proba de 4 × 200 metri. In alte trei probe ale Cupei “1 Decembrie”, clubul dornean a cucerit medaliile de argint prin Alexandru Lostun (800 de metri), Claudiu Daniel Mihaescu (600 de metri) si Paula Vantu (600 de metri).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii, medaliaţi la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*