Sucevenii lupta la C. N.

Sportivii de la sectia lupte greco-romane a CSM Suceava participa la sfarsitul acestei saptamani la Campionatul National Individual de Lupte – Cadeti. Competitia are loc la Mangalia in perioada 10-13 iunie.

De joi pana duminica, în sala Centrului Sportiv Mangalia se desfăşoară finala Campionatului Naţional Individual Cadeţi – Lupte Libere şi Lupte Greco-romane. Competitia a debutat pe 10 iunie cu sectiunea lupte libere pentru baieti si fete. Sportivii suceveni au programat cantarul vineri seara, iar sambata si duminica vor intra in concurs.

“Ne asteptam sa cucerim un numar de 3-4 medalii. Depinde insa de sportivii nostri, cat de motivati vor fi si cat de bine se vor concentra in timpul meciurilor. Noi am facut tot ce am putut in antrenamentele dinaintea acestui concurs.”, a anuntat antrenorul Andrei Bolohan.

CSM Suceava va fi reprezentat la categoria 42 kg de Mihai Constantin, la 50 kg de Vasile Dudau, la 58 kg de Apetri Andrei, iar la 69 kg de Ionut Gherman. La categoria 85 de kilograme, sunt inscrisi doi sportivi de la clubul sucevean, Babei Stefan si Hutuleac Constantin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *