Sucevenii, la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final din cadrul Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori IV. Micii handbalisti pregatiti de Razvan Bernicu au ajuns in ultimul act al competitiei, dupa ce au ocupat primul loc la turneul semifinal gazduit in weekendul trecut de Sala LPS din Suceava.

Gruparea suceveana a terminat faza grupelor cu doua victorii in doua meciuri: 16-10 cu CS Perla Murfatlar si 25-18 cu AS Arena Bacau. Handbalistii lui Razvan Bernicu au castigat turneul semifinal, dupa ce s-au impus ieri, in finala competitiei de la Suceava, cu scorul de 23-19, in fata celor de la Axiopolis Cernavoda.

Podiumul intrecerii de la Suceava a fost completat de CS Arena Bacau, care s-a calificat la turneul final, dupa ce a trecut in finala mica de AS Barladenii Barlad.

Turneul final al Campionatului National de Juniori IV va avea loc in perioada 6-9 iunie si va reuni la start 12 formatii: LPS Suceava, Axiopolis Cernavoda, AS Arena Bacau, Minaur Baia Mare, Potaissa Turda, Steaua Bucuresti, plus reprezentantele oraselor Cluj, Giurgiu, Ploiesti, Bailesti, Resita si Caracal. “Noi ne-am depus candidatura pentru organizarea turneului final si asteptam raspunsul Federatiei. Avem o grupa buna la aceasta categorie de varsta, cu baieti muncitori si ar fi pacat sa nu profitam de avantajul terenului propriu in lupta pentru o medalie”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Razvan Bernicu.

LPS Suceava a mizat la turneul semifinal pe un lot de 16 jucatori, alcatuit din Claudiu Lazurca, Emanuel Muntean, Ioan Muntean, Denis Caunic, Marius Fica, Mihnea Bejan, Lucian Rusu, Albert Vizitiu, Casian Gabinat, Robert Chirila, Dan Ursu, Vlad Niculeica, Antonio Pintilei, Lucian Andriescu, Alexandru Babiuc si Ovidiu Cozorici, ultimul fiind desemnat cel mai tehnic jucator al competitiei de la LPS.

Turneul semifinal de la Suceava a fost organizat de Federatia Romana de Handbal, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Asociatia Judeteana de Handbal, Liceul cu Program Sportiv Suceava si a beneficiat de sprijinul mai multor sponsori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close