Sucevenii, învinşi la puncte

Nicu Bodnar si Adrian Botusan, sportivi legitimati la CSM Suceava, au participat in aceasta saptamana la Cupa Romaniei de box pentru Tineret, competitie care a reunit la Braila circa o suta de pugilisti, impartiti pe zece categorii de greutate.

Intrat in ring la categoria 60 de kilograme, Nicu Bodnar a ratat de putin o medalie, dupa ce a fost declarat invins la puncte, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori, in fata lui Robert Neicu de la CS Navodari, intr-un meci din sferturi.

Al doilea sucevean inscris in competitie, Adrian Botusan, a urcat in ring la 64 de kilograme, categorie la care s-au inscris la start nu mai putin de 16 sportivi. Boxerul pregatit de Anducu Vornicu a fost eliminat in optimi, dupa ce a pierdut la puncte in fata campionului national en-titre, dinamovistul Ninel Gheorghe.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Sucevenii, învinşi la puncte"

  1. Girigan Constantin | 8 februarie 2014 at 19:51 | Răspunde

    S-a dus de rapa boxul sucevean, se invarte in mormanta fostul maestru Doru Iftime cand vede de sus ce se intampla cu boxul sucevean.

  2. nu cred ca se invarte in mormant,pentru ca odata ce ai plecat in nefiinta ,altele sunt preocuparile …nicidecum cele lumesti si trecatoare…sportul trebuie sa-l practice din placere,fara orgolii si alte motive..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*