Sucevenii, învinşi la puncte

Nicu Bodnar si Adrian Botusan, sportivi legitimati la CSM Suceava, au participat in aceasta saptamana la Cupa Romaniei de box pentru Tineret, competitie care a reunit la Braila circa o suta de pugilisti, impartiti pe zece categorii de greutate.

Intrat in ring la categoria 60 de kilograme, Nicu Bodnar a ratat de putin o medalie, dupa ce a fost declarat invins la puncte, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori, in fata lui Robert Neicu de la CS Navodari, intr-un meci din sferturi.

Al doilea sucevean inscris in competitie, Adrian Botusan, a urcat in ring la 64 de kilograme, categorie la care s-au inscris la start nu mai putin de 16 sportivi. Boxerul pregatit de Anducu Vornicu a fost eliminat in optimi, dupa ce a pierdut la puncte in fata campionului national en-titre, dinamovistul Ninel Gheorghe.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. S-a dus de rapa boxul sucevean, se invarte in mormanta fostul maestru Doru Iftime cand vede de sus ce se intampla cu boxul sucevean.

  2. nu cred ca se invarte in mormant,pentru ca odata ce ai plecat in nefiinta ,altele sunt preocuparile …nicidecum cele lumesti si trecatoare…sportul trebuie sa-l practice din placere,fara orgolii si alte motive..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *