Sucevenii i-au înscris 22 de goluri Muntenegrului

Echipa națională de handbal juniori a României a debutat la Trofeul Carpați cu o victorie, scor 38-29 (19-9), în fața Muntenegrului. Handbaliștii de la CSU Suceava au avut un rol crucial în meciul de joi, contribuind cu 22 de goluri.

Cel mai prolific jucător al selecționatei conduse de „universitarul” Vasile Boca a fost Codrin Dascălu, căpitanul echipei „tricolore”, care a înscris 8 goluri. Andrei Rață a contribuit cu 6 goluri, Eduard Rusu cu 4, Teodor Ilucă cu 3, iar Emanuel Șerban a marcat un gol. Portarul Răzvan Rîpă a avut o intervenție decisivă.

Următoarele meciuri ale României la Trofeul Carpați Niro sunt programate astăzi, la ora 17:30, împotriva Macedoniei, și sâmbătă, la 12:30, cu Egipt. Partidele pot fi urmărite în direct pe Pro Arena.

Reprezentativa țării noastre și-a propus calificarea la Campionatul European de juniori din 2024. Selecționata lui Vasile Boca va lupta pentru calificarea la turneul final, în luna ianuarie, cu Austria, Finlanda și Letonia. Meciurile se vor disputa în Austria.

foto: HandbalMania.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close