Sucevenii concurează la JOT

Incepand de vineri, 13 ianuarie, s-a dat startul oficial primei editii a Jocurilor Olimpice de iarna pentru Tineret, care se va desfasura pana pe 22 ianuarie, la Innsbruck, in Austria. Sucevenii Stefan Musei si Cosmin Atodiresei vor concura pe 16 ianuarie in proba de dublu sanie, unde spera sa termine macar intre primii 6.

Nu mai avem emotii la competitii. Cand suntem pe sanie ne detasam de orice, nu ne mai intereseaza nimic. Speram sa ajungem cat mai repede la sosire!“ ne-au declarat sportivii.

România este reprezentată de 22 de sportivi, 9 antrenori şi 4 oficiali la JOT. Delegaţia cuprinde sportivi cu vârste între 14 şi 18 ani, care se vor întrece la nouă dintre cele 15 discipline olimpice: sărituri cu schiurile, schi alpin, patinaj viteză, biatlon, sanie, hochei pe gheaţă, schi fond, skeleton, bob.

Dintre cele 14 noi discipline de la Innsbruck, unele vor fi prezente în programul Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014, cum sunt schi halfpipe şi sărituri cu schiurile feminin, care nu au reuşit să fie introduse în programul ediţiei de la Vancouver.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii concurează la JOT"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*