Sucevenii au cucerit nouă medalii la Campionatele Naţionale de poliatlon

Inotatorii suceveni s-au intors cu noua medalii de la Campionatele Nationale de poliatlon pentru copii, competitie care a avut la la sfarsitul saptamanii trecute la Bacau si care a reunit la start peste 500 de sportivi.

Performera delegatiei sucevene a fost Daria Lucan (foto), care a obtinut medalia de aur si a stabilit un nou record national in proba de 50 de metri bras la categoria de varsta 11 ani, vechiul record datand tocmai din anul 1986.

Echipa de fete 10 ani, formata din Ioana Ursu , Delia Ostafi , Oana Sauciuc si Petriana Popovici, a obtinut aurul in proba de stafeta 4×50 de metri mixt, unde a fost la doar 17 sutimi de recordul national, si 4×50 de metri liber – unde si-a doborat propriul record stabilit in vara cu aproape doua secunde.

Ioana Ursu a obtinut patru medalii de argint in probele de 200 de metri liber, 50 de metri fluture, 50 de metri spate si in clasamentului general la categoria 10 ani, in vreme ce Maria Verciuc a ocupat locul 2 la 50 de metri liber si locul 3 la 50 de metri bras, ambele la categoria de varsta 11 ani.

Din lotul de inotatori suceveni prezenti la Bacau au mai facut parte Sara Munteanu, Teodor Plamada, Mara Teodorovici si Paul Panait, toti patru legitimati la LPS-CSS Suceava, si Ingrid Sofronea de la CSU Suceava.

Sunt incantat de performantele sportivilor nostri, ei comportandu-se excelent la aceasta competitie si chiar daca nu de fiecare data si-au imbunatatit proprile recorduri, au luptat cu multa daruire si pasiune si sunt convins ca in viitor vor fi si mai buni. Felicitari tuturor”, a precizat antrenorul Cezar Moscaliuc, care se ocupa de pregatirea inotatorilor suceveni impreuna cu Luis Lacatus si Andrei Pinticanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *