Sucevenii au cucerit cinci medalii la Naţionalele Şcolare

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute turneul final al Campionatului National Scolar la lupte greco-romane, competitie la care au luat parte peste 120 de sportivi de la 25 de cluburi din intreaga tara. Coordonati de pe margine de antrenorii Valerica Gherasim si Andrei Bolohan, toti cei cinci luptatori suceveni calificati au urcat pe podium.

Performerul delegatiei a fost Ioan Moisei, care a reusit sa devina campion national la categoria 50 de kilograme. La categoria 69 de kilograme, colegul sau de la LPS Suceava, Adrian Agache s-a ales cu medalia de argint. Celelalte trei medalii ale sucevenilor, toate de bronz au fost obtinute de Razvan Mihalace (63 de kilograme), Teodor Chira (95 de kilograme) si Costel Andrei Rusu (54 de kilograme), ultimul concurand pentru CT “Alexandru Ioan Cuza”.

In clasamentul general pe echipe, LPS Suceava a ocupat locul 3.

Ma bucur ca am reusit sa organizam aceste finale la Suceava. In plus suntem foarte multumiti ca toti cei cinci sportivi calificati au câstigat medalii. Multumim Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Colegiului Tehnic Petru Musat, acolo unde au fost cazati sportivii si unde au luat masa, Consiliului Local si Consiliului Judetean Suceava, domnului Lucian Sanduleac (SC Safe Steel SRL Suceava), domnului Sebi Caba (restaurantul Melody), dar si clubului CSM Suceava pentru colaborare”, a precizat antrenorul Valerica Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii au cucerit cinci medalii la Naţionalele Şcolare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*