Sucevenii au cucerit cinci medalii la Cupa României

Luptatorii suceveni au cucerit cinci medalii la Cupa Romaniei de lupte greco-romane pentru juniori, competitie care a adunat, in Sala Sporturilor din Putna, peste 150 de sportive.La categoria 77 de kilograme, lupta pentru aur s-a dat intre doi suceveni, Adrian Agache (CSM Suceava) si Ioan Balan (LPS Suceava), castig de cauza avand elevul pregatit de Valerica Gherasim. Cea de-a doua medalie de aur a clubului CSM Suceava a fost adusa de Cosmin Mihalache, invingator la categoria 87 de kilograme, in timp ce colegul sau de club, Bogdan Pop, a cucerit bronzul la 60 de kilograme.

Gratie acestor rezultate, CSM Suceava, acolo unde de coordonarea sectie de lupte se ocupa Valerica Gherasim, Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru, a ocupat locul 3 in clasamentul pe echipe.

CSM Radauti a urcat pe podium la Cupa Romaniei de juniori de la Putna prin David Grigorean, sportivul pregatit de Florin Rusu reusind sa castige medalia de aur la categoria 130 de kilograme.

In numele Asociatiei Judetene de Lupte, antrenorii suceveni au tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Suceava, Primariei si Consiliului Local Radauti, dar si primarului comunei Putna, Gheorghe Coroama, pentru buna organizare a Cupei Romaniei la juniori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii au cucerit cinci medalii la Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*