Sucevenii, aşteptaţi pe Areni

Mai bine de doua luni au trecut de la ultimul meci al Cetăţii pe Areni. Deşi din acest sezon intrarea nu mai este liberă, iar situaţia la echipă este îngrijorătoare, conducerea clubului şi jucătorii speră ca sucevenii să vină în număr mare la meciul cu Gloria Buzău.

Scoase la vânzare în urmă cu o săptămână, abonamentele nu au stârnit interes din partea sucevenilor, până în momentul de faţă nefiind vândut niciun tichet.

“A trecut destul de putin timp de cand am scos abonamentele la vanzare. De asemenea, lumea este neincrezatoare in noi. Asteptam totusi iubitorii sportului din Suceava sa vina oricand, de luni pana vineri, la sediul clubului sa isi achizitioneze abonamente. Sambata se vand doar bilete. Sper ca in ziua meciul sa fie doritori care sa urmareasca echipa suceveana la lucru”, a spus Ciprian Anton

Căpitanul Cetăţii, Tudor Homneac, recunoaşte că echipa le-a rămas datoare suporterilor, însa face apel ca la meciul de sâmbătă, sucevenii să vină în număr cât mai mare în tribunele stadionului Areni.

“Ma astept ca suporterii sa vina in numar mare, deoarece este primul nostru meci acasa si toata lumea doreste sa ne vada la lucru. In perioada de pregatire nu am avut rezultate foarte bune, am jucat mai bine cu Steaua, lumea ne-a vazut la televizor, dar altceva este sa ne vada pe viu. Noi ii asteptam sa vina sa ne incurajeze. Suntem o echipa mica, formata din tineri dornici de afirmare si avem nevoie de incurajari”, a declarat Tudor Homneac.

Exit mobile version