Argint la Balcaniada de marş

Andrei Gafita (foto) si Florin Mocuta au participat la sfarsitul saptamanii trecute la Campionatul Balcanic de Mars, competitie gazduita de localitatea Ayvalik-Balikesir din Turcia. Gratie locurilor ocupate in final, cei doi sportivi de la CSM Suceava au castigat alaturi de delegatia Romaniei medalia de argint in proba pe echipe.

Andrei Gafita a contribuit cu trei puncte, dupa ce a ocupat locul 4 in cursa pentru juniori II, acolo unde atletul sucevean a reusit un nou record personal pe distanta de 10 kilometri, dupa ce a trecut linia de sosire in 45 de minute si 57 de secunde.

Aliniat la startul cursei pentru seniori, Florin Mocuta a bifat doua puncte, ocupand locul 5 in cursa de 20 km, cu timpul de o ora, 36 de minute si 30 de secunde.

Ma bucura recordul personal reusit de Andrei Gafita. Era mai usor pentru noi daca aceste Campionate Balcanice ar fi avut loc in Romania. Asa, oboseala acumulata dupa cele 20 de ore parcurse pe drum si-a spus cuvantul in cursa”, a spus antrenorul de la CSM Suceava, Silviu Casandra.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Argint la Balcaniada de marş"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*