Suceava versus Neamț, la barajul de promovare

Sortii au decis! Campioana judetului Suceava va infrunta campioana judetului Neamt la barajul pentru promovarea in Liga a III-a, programat in dubla mansa, pe 15 iunie (Suceava) si 22 iunie (Neamt). CSO Viitorul Liteni are cele mai mari sanse de a reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare, formatia condusa de Demis Maranda avand inainte de startul sezonului de primavara un avans de doua puncte in fruntea Ligii a IV-a, fata de Progresul Fratautii Vechi. De partea cealalta, in judetul Neamt, in acest sezon, batalia pentru titlul de campioana se da in trei, intre AS Bradu Borca (25 puncte), FC Ozana Targu Neamt (22 puncte) si CS Speranta Raucesti (21 puncte).

Prezent la tragerea la sorti de vineri, presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, considera ca echipa campioana a judetului Suceava porneste cu prima sansa la barajul de promovare din iunie prin prisma valorii campionatului intern si a rezultatelor inregistrate in ultimii ani. “Avem un campionat puternic cu 16 echipe si cred ca pornim cu prima sansa, mai ales ca, in ultimii ani, campioanele noastre au reusit multe promovari”, crede presedintele Ciprian Anton.

AJF Suceava are obligatia sa comunice catre Departamentul Competitii din cadrul FRF, pana la data de 10 iunie, numele echipei calificate la baraj si sa transmita Certificatul de Identitate Sportiva al acesteia. Cheltuielile cu organizarea meciului tur de la Suceava, care se vor ridica la suma de 3.000 de lei, vor fi suportate de AJF Suceava, in baza parteneriatului cu firma Inter Conti.

In ultimele 16 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit sa castige barajul de accedere in Liga a III-a de 13 ori. Astfel, in perioada 2003-2018, echipele Soimii Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Falticeni (2006), Raraul Campulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Malini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Fratautii Noi (2012), Bucovina Pojorata (2013), Bucovina Radauti (2017) si Somuz Falticeni (2018) au obtinut promovarea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *