Suceava, ultimul hop pentru HCM

Adversara de miercuri a Universităţii, HCM Constanţa, se pregăteşte să sărbătorească cel de-al şaselea titlu de campioană a României. Cu o victorie contra sucevenilor, constănţenii şi-ar asigura primul loc în Liga Naţională.

După înfrângerea suferită de HC Odorhei la Suceava, HCM Constanţa s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului, cu patru etape înainte de finalul sezonului. Pivotul sucevean al constănţenilor, Ghiţa Irimescu, şi directorul executiv Nurhan Ali consideră jocul cu Universitatea ultimul examen înainte de sărbătorirea titlului de campioni.

“Încercăm să tratăm la fel de serios fiecare meci, astfel încât la final să fim mulţumiţi şi să câştigam campionatul”, a spus Irimescu.

Pivotul HCM-ului a fost completat de Nurhan Ali: “Dacă vom reuşi să obţinem victoria în meciul cu Suceava, şi pe această cale îi rog pe suporteri să fie în numar cât mai mare alături de noi, atunci cei de la Federaţie pot veni să ne premieze la sfârşitul partidei cu Oradea.”

În cele zece meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu, HCM Constanţa a înregistrat nouă victorii şi o remiză. Singura echipă care a reuşit să plece cu puncte de la malul Mării Negre a fost UCM Reşiţa.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *