Primii din serie la spectatori

suporteri galerie Rapid Suceava Areni

Dintre echipele din seria întâi a Ligii a 2-a, Rapid Suceava ocupă primul loc în topul spectatorilor. În cele patru meciuri de campionat susţinute în această toamna pe stadionul “Areni”, ceferiştii au avut o medie de 1.625 de spectatori pe meci. Trupa lui Bogdan Tudoreanu este urmată în topul spectatorilor de FC Voluntari, cu 800 de spectatori, Unirea Slobozia cu 720 de spectatori, şi FCM Dorohoi, cu 717 spectatori.

Din cele două serii ale eşalonului secund, doar Metalul Reşiţa depăşeşte Suceava în această ierahie. În meciurile disputate acasă în această toamnă, liderul seriei de vest are o medie de 1.850 de spectatori. Gruparea bănăţeană se poate lăuda şi cu cea mai mare audienţă la un joc din actuala ediţie a Ligii a 2-a. La derby-ul cu Politehnica Timişoara, în Valea Domanului au fost prezenţi 4.500 de spectatori. Al doilea meci ca audienţă a fost cel dintre Rapid Suceava şi Săgeata Năvodari, care a strâns pe stadionul “Areni” 3.500 de persoane.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Primii din serie la spectatori"

  1. Ce foame de fotbal ADEVARAT avem…Imi amintesc,cu placere,ca pe vremea cand CSM Suceava,cea cu Lorin,Baba,Gafa,Piticul,era antrenata de regretatul Costica Radulescu(ce DIFERENTA intre acest Ted-un analfabet in ale fotbalului-si,de pilda,Robert Cosmoc,Puiu Ionescu sau Vasile Simionas,fosti antrenori ai Sucevei!)nu pleca nimeni de la Suceava fara trei goluri in..plasa…Pe vremea aia Botosaniul era un fel de Stiinta Miroslava.Si asa ar fi ramas daca Cornel Sfaiter ramanea acasa!Dar atata vreme cat votati primari ca Bicsi(nooo..asta a fost vice!),Marean Ionescu sau acest Lungu-si va mai si ascundeti dupa deget,autoconsolandu-va ca…vezi,Doamne „e gospodar”-atunci asa fotbal aveti si asa oras aveti!Dumnezeu sa-l ierte pe Costica Sofroni!HOWGH.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*