Suceava, o echipă de pluton

HCM Constanţa se confruntă cu probleme de lot înaintea jocului cu Universitatea, Buricea şi Sadoveac fiind accidentaţi. Pe de alta parte, Csepreghi s-a alăturat delegaţiei constănţene care s-a pornit în aceasta dimineaţă spre Suceava. Faţă de anii trecuţi, campionii en-titre nu au emoţii pentru meciul cu Universitatea, pe care o consideră o echipă de pluton.

“Trebuie să terminăm anul în Liga Naţională numai cu victorii. Chiar dacă Liga Naţională nu se compară cu Liga Campionilor, noi vom încerca de acum încolo să evoluăm la acelaşi ritm ca în Europa. Dacă vom putea câştiga la 20 de goluri, atunci o vom face. Suceava este în acest moment o echipă de pluton, dar cu siguranţă jucătorii vor fi motivaţi pentru că vor evolua în faţa propriilor suporteri şi întâlnesc şi campioana“, a declarat antrenorul secund al constănţenilor, Eden Hairi, citat de www.telegrafonline.ro.

Jocul dintre Universitatea Suceava şi HCM Constanţa este programat marţi, de la ora 17:00, în sala Liceului cu Program Sportiv. Partida va fi arbitrată de tandemul Eremia/Drăgănescu din Gorj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close