Suceava înfruntă capitala

Selecţionata judeţeană sub 16 ani a avut ghinion la tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile Campionatului Naţional. Ca să acceadă în careul de aşi al competiţiei, Suceava va trebui să treacă de echipa similară a Bucureştiului.

Joi, la sediul Federaţiei Române de fotbal, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Selecţionatelor Judeţene sub 16 ani. Calificată între primele 8 echipe din ţară de pe locul întâi al seriei, reprezentanta Sucevei va înfrunta în următoarea faza a competiţiei selecţionata municipiului Bucureşti. Echipa din capitală este favorită pentru calificarea în semifinale, tinand cont că jucătorii pe care îi are la dispoziţie provin de la cele mai puternice cluburi din Bucureşti, iar mulţi dintre ei fac parte şi din lotul naţional.

“Am picat cu cel mai greu adversar posibil. Reprezentanta Bucurestiului are jucatori foarte valorosi, majoritatea fiind din lotul national al Romaniei. Deocamdata nu stim foarte multe amanunte despre ei, dar am vazut ca in faza precedenta a competitiei au bifat cinci victorii si o remiza, ceea ce spune multe despre forta lor. Oricum, noi ne vom juca sansa pana la final”, a marturisit selectionerul Bogdan Grosu.

Meciurile dintre Suceava si Bucuresti sunt programate, pe 1 mai, respectiv 8 mai. După ce ultimul joc oficial l-a disputat pe Areni, echipa pregătita de Bogdan Grosu va reveni pentru meciul din sferturile competiţiei pe stadionul “Nada Florilor” din Fălticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *