Suceava, la doi paşi de coş

Şcoala Nr. 9 „Ion Creangă” din Suceava va găzdui vineri, de la ora 12:00, caravana „Moldova, la doi paşi de coş”. Proiectul cuprinde zece oraşe din estul ţării şi vizează atragerea copiilor din şcoli către baschet.

Federaţia Română de Baschet, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, organizează până pe 29 noiembrie un amplu proiect intitulat „Moldova la doi paşi de coş”. Acţiunea face parte din „Programul Pierre de Coubertin”, urmând ca elevii de clasele I-IV din zece oraşe să beneficieze de iniţiere în tainele baschetului.

Ţinând cont de mai multe aspecte, Federaţia a decis ca proiectul să se deruleze în Bacău, Roman, Piatra Neamţ, Paşcani, Suceava, Dorohoi, Botoşani, Vaslui, Fălticeni şi Bârlad.

În cadrul „Caravanei Baschetului” se vor organiza jocuri demonstrative de baschet 5×5 şi 3×3, concursuri de îndemânare şi slam-dunk. Copiii prezenţi la eveniment vor fi invitaţi să participe la ştafete, jocuri distractive şi concursuri de aruncări, toate dotate cu premii.

În Suceava, Caravana Baschetului se va opri vineri, la ora 12:00, la Şcoala Gimnazială Nr. 9 “Ion Creangă”. La nivelul oraşului nostru evenimentul este organizat cu sprijinul Clubului ACS Phoenix Suceava.

Untitled-1

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *