Suceava intareste cu juniori adversarii

“Nu se poate sa ai o echipa foarte buna de handbal in Liga Nationala, iar sub ea sa nu existe nicio baza.” se plangea seful administratiei judetene sucevene, nu cu mult timp in urma! Lucru confirmat si de usurinta cu care ne pleaca juniorii. Ultimul care a parasit “corabia” este componentul Lotului National de Cadeti, deci intre primii trei portari din generatia sa, Bogdan Croitor (foto).

GazetaSV l-a contactat pe fostul portar al LPSului sa afle detalii despre prospatul “delfin” al HCM-ului. Evolutiile foarte bune de la Turneul Semifinal si Final din sezonul trecut au impresionat mai multi antrenori cu ochiul format. Bogdan a fost contactat de Extrem Baia Mare si HCM Constanta: “Dupa o discutie cu domnul Dumitru Musi si Ali Nurhan, am ales sa semnez cu acestia datorita conditiilor foarte bune de pregatire de la malul marii, dar si datorita faptului ca voi avea ocazia sa lucrez cu domnul Alexandru Buligan, fostul antrenor cu portarii al nationalei Spaniei.“.

Interesant e ca sucevenii lui de la CSU n-au dat nici un semn ca ar avea nevoie si pe viitor de serviciile sale. “Probabil echipa nu are proleme in ceea ce priveste postul de portar.“ si-a incheiat rapid subiectul.

Acomodarea la Malul Marii pare sa se fi facut destul de usor, mai ales ca Bogdan isi cunostea colegi inca de acum doi ani. “Si baietii de la echipa de seniori m-au primit bine. Nu am avut ocazia sa ma intalnesc cu toti deoarece au plecat in cantonament imediat dupa ce s-a reunit echipa, dar cu cei cu care am apucat sa vorbesc totul a fost ok. Urmeaza sa incep antrenamentele si cu seniorii si o sa vad cum va fi sa lucrez cot la cot cu Popescu si compania. Din pacate sunt singurul sucevean din echipa, dar intotdeauna va fi loc si pentru altii.

Desi mai are inca trei ani de jucat la juniori, nu-si poate ascunde dorinta de a juca in fata suporterilor constanteni cat mai curand cu putinta: “Momentan Pope si cu Rudi fac o pereche buna, dar odata cu trecerea timpului poate o sa am si eu ocazia sa demonstrez ceea ce pot intr-un meci in care sa imbrac tricoul HCMului“.

Ca ultime cuvinte as vrea sa le urez echipelor din Suceava de juniori si celei de seniori multa bafta in noul sezon competitional“ a incheiat urmasul lui Popescu atat din poarta HCM-ului cat si probabil a Nationalei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *