Suceava este în „final four”

CSM Suceava s-a calificat in turneul “final four” din cadrul Seriei de Est a Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus sambata, cu 3-2, pe terenul Daciei Buzau.

Invingatoare in primul meci, disputat in sala Unirea, trupa antrenata de Victor Pancu a inceput intalnirea din Crang cu gandul de a rezolva repede soarta calificarii si a izbutit in mare parte asta, adjudecandu-si  primele doua seturi cu scorurile de 27-25 si 25-20. Ramasa insa fara serviciile liberoului Tudor Orasanu, formatia suceveana a cedat urmatoarele doua seturi, castigate de buzoieni cu un identic scor de 25-20. Oaspetii si-au revenit in tie-break, au fost mereu la conducere pe tabela si s-au impus in final cu 15-8, obtinand astfel victoria de care aveau nevoie pentru calificarea in faza urmatoare a play-off-ului. “A fost un meci pe viata si pe moarte. Baietii au jucat foarte bine, si-au dorit victoria si nu pot decat sa-i felicit ca au obtinut calificarea inca din meciul de la Buzau. Daca nu intervenea acea accidentare a lui Orasanu, avem toate sanse sa terminam intalnirea mult mai repede, in doar trei seturi”, a declarat Victor Pancu.

Turneul “final four” din Seria de Est a Diviziei A2 la volei masculin va avea loc in perioada 29-31 martie si va aduna la start echipele: Steaua Bucuresti, in calitate de gazda, Tricolorul Ploiesti, CSM Suceava si Tomis II Constanta, ultima neavand insa drept de calificare la barajul de promovare in prima divizie.

Nu stim inca daca vom avea bani sa participam la acest turneu. Pana acum ne-am descurcat cum am putut, fara indemnizatii pentru jucatori si cu bani primiti prin bunavointa unor oameni ca Eugen Girigan sau Dumitru Popescu de la SUCT”, a precizat antrenorul Victor Pancu.

Echipa locala de volei are alocat in acest an un buget de 100.000 de lei noi din partea Primariei. N-a primit insa niciun leu pana acum din partea municipalitatii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *