„Suceava e de podium”

Antrenorul banatenilor, Nedeljko Vuckovic, a felicitat la final echipa suceveana petru victorie. Tehnicianul Politehnicii a precizat insa ca nu a putut conta pe doi jucatori importanti, acest lucru contand mult in economia jocului.

“Cred ca victoria Universitatii este meritata insa dupa cum a decurs jocul cred ca o diferenta de 2-3 goluri ar fi fost echitabila. La Suceava este unul dintre cele mai periculoase terenuri din tara, insa eu le-am explciat baietilor ca adevaratii jcuatori in astfel de meciuri isi demonstreaza valoarea. Simicu nu a avut o evolutie buna asta, iar in plus nu am putut conta pe doi jucatori foarte importanti: Spahic si Cristescu. Felicit gazdele pentru victorie, eu vad Universitatea pe unul dintre primele 3 locuri din Liga Nationala”, a declarat Nedeljko Vuckovic.

Antrenorul oaspetilor a fost extrem de agitat pe parcursul intregii partide, intrand in cateva randuri in dispute verbale cu antrenorii Universitatii dar si cu alte persoane prezente la meci.

“Am glumit putin, la mine este o diferenta foarte mare intre nervozitate si seriozitate. Intr-adevar, am pus putina presiune pe arbitri, dar la fel au facut-o si cei din Suceava. Este clar ca Suceava a meritat victoria, stiam valoarea lor, a fost un meci frumos”, a motivat Vuckovic.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Suceava e de podium”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*