Suceava continuă în Cupa României

Rapid Suceava s-a calificat în faza a IV-a a Cupei României, după ce, miercuri, a trecut de Rapid Dumeşti cu scorul de 2-1. Golurile ceferiştilor au fost marcate de Negru şi Şuleru.

Rapidul a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Mircea Negru, care a fructificat o centrate venită de la Şuleru. La scurt timp după reluarea jocului, “alb-vişiniii” şi-au dublat avantajul prin Şuleru, la serviciu de data aceasta aflându-se Paul Bosancu. Gazdele au redus din handicap cu 5 minute înainte de finalul meciului, însă nu au mai reuşit să restabilească egalitatea. Scor final 2-1 în favoarea Rapidului, care aşteaptă pe Areni una dintre divizionarele secunde Ceahlăul Piatra Neamţ, Politehnica Iaşi sau FC Botoşani.

Rapid: Pascal – Pantea, Sava, Sevaciuc, Spătar, Bosancu, Brînză, Romaniuc, Apetri, Negru, Şuleru. Au mai intrat Gavriloaia, Burlacu şi Jalbă.

Trupa lui Bogdan Tudoreanu are programat astăzi ultimul amical al verii. Rapidul întâlneşte de la ora 17:00 pe Areni, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Exit mobile version