„Suceava, cel mai slab adversar”

La fel ca majoritatea antrenorilor care au venit la Suceava in acest sezon, si tehnicianul Rematului s-a declarat nemultumit de dimensiunile salii de la Unirea. Totodata, Mircea Dudas, a admis ca CSMU LPS Suceava a fost cel mai facil adversar din actuala editie de campionat.

“Nu a fost un meci deosebit, diferenta de valoare dintre cele doua echipe si-a spus cuvantul. Este greu sa ajungi la un nivel bun de joc in sali de acest gen. Eu sunt multumit de baietii mei si sunt convins ca la Constanta va fi un alt nivel de joc din partea noastra. Dupa ce am jucat cu fiecare echipa din Divizia A, pot spune ca Suceava este cea mai slaba. In acest moment este greu de crezut ca echipa de aici ar putea sa faca fata uneia dintre celelalte 10 formatii din tara”, a spus Mircea Dudas.

De cealalta parte, Victor Pancu a recunoscut ca elevii sai nu ar fi putut face mai mult contra Rematului.

“Tinand cont ca echipa din Zalau este campioana, o parte dintre jucatorii nostri au avut emotii foarte puternice, n-au putut sa le depaseasca si din aceasta cauza am gresit noua servicii in primul set. Este inadmisil, dar, oricum, daca serveam simplu nu ajungeam la blocaj. Am intalnit o echipa sigura pe ea si care greseste foarte rar. Nu degeaba sunt campionii Romaniei”, a declarat Victor Pancu.

Până la finalul sezonului regulat voleibaliştii suceveni mai au programat un singur meci. Echipa pregătită de Victor Pancu va întâlni sâmbătă, 12 martie, pe teren propriu, formaţia Tomis Constanţa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Suceava, cel mai slab adversar”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*