Suceava – Botoșani, în barajul pentru promovarea în L3

Sorții au decis. Campiona județului Suceava va înfrunta campioana județului Botoșani în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, programat în dublă manșă, pe 17 iunie (turul – la Botoșani) și 24 iunie (returul – la Suceava).

La jumătatea sezonului, în Liga a IV-a suceveană, pe primul loc se află Viitorul Liteni, la egalitate de puncte cu Şomuzul Preutești, urmate la trei lungimi de campioana en-titre Juniorul Suceava.

De partea cealaltă, în județul Botoșani, pe primul loc în Liga a IV-a se află Unirea Curtești, cu 38 de puncte, urmată de FC Sulița, cu 32 de puncte.

AJF Suceava este obligată să comunice către Departamentul de Competiții al FRF, până pe data de 11 iunie, numele echipei calificată la barajul de promovare și să transmită copia Certificatului de Identitate Sportiv (CIS) al acesteia.

La barajul de promovare are dreptul să participe doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a IV-a.

Altfel, în situația în care echipa campioană nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj, deoarece nu deține personalitate juridică și/sau CIS, jocul de baraj în care era repartizată nu se va disputa adversara, dacă îndeplinește condițiile de participare, urmând să fie declarată câștigătoare.

Campioana județului Suceava nu a mai reușit să treacă de baraj din 2018, de la promovarea celor de la Şomuz Fălticeni în Liga a III-a. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *