Suceava – Bistriţa, la baraj

Campioana judetului Suceava va intalni campioana judetului Bistrita-Nasaud, la barajul de promovare in Liga a 3-a. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. Meciul se va desfasura intr-o singura mansa, in data de 20 iunie si va fi organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Harghita, are va trebui sa stabileasca in perioada urmatoare si stadionul ce va gazdui intalnirea, printre variantele luate in calcul fiind arenele din Borsec si Odorheiul Secuiesc.

Titlul de campioana in Suceava este disputat de Bucovina Fratautii Noi si Minerul Iacobeni, cele doua gruparii fiind despartite de un singur punct in fruntea clasamentului, inaintea meciului direct de duminica, din penultima etapa a sezonului. De partea cealalta, in judetul Bistrita, cu trei runde ramase de disputat pana la finalul campionatului, in lupta pentru titlul de campioana se afla trei formatii Heniu Prundu Bargaului (69 puncte), ProSomes Feldru (68 puncte) si Viitorul Lechinta (63 puncte).

Indiferent care echipa va deveni campioana la noi, Bucovina Fratautii Noi sau Minerul Iacobeni, eu am incredere ca aceasta se va mobiliza la baraj si ca judetul Suceava va avea o noua echipa in Liga a 3-a”, a declarat presedintele Ajf Suceava, Aurel Daicu.

In ultimele noua sezoane, judetul Suceava si-a tras partea leului in barajele pentru promovare, toate campioanele Ligii a 4-a reusind sa castige. Astfel, in perioada 2003-2011, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini si Sporting Suceava au obtinut la rand promovarea in Liga 3-a.

In alta ordine de idei, in aceiasi zi de 20 iunie, stadionul din Gura Humorului va gazdui barajul de promovare dintre campionatele judetelor Iasi si Botosani, Rapid Dumesti, respectiv AS Microbuzul Botosani, meciul urmand sa fie organizat de catre Asociatia Judeteana de Fotbal din Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava – Bistriţa, la baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*