Suceava a luat trofeul la U14

Baza Ramiro din cartierul Burdujeni a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute turneul final “Fotbal si Feminitate”, un proiect de dezvoltare a fotbalului feminin initiat de UEFA care a adunat la Suceava reprezentate ale AJF-urilor din cinci judete, plus doua selectionate ale Scolilor din Suceava si Bosanci.

Unul dintre trofeele puse la bataie la organizatori a ramas acasa, in vitrina Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava. Selectionata condusa de antrenorii Marcel Irimie si Iulian Hreamata a castigat turneul rezervat echipelor under 14 ani, dupa ce s-a impus in finala, la loviturile de departajare, cu scorul general de 2-0, in fata reprezentativei AJF Dolj. Podiumul la aceasta categorie de varsta a fost completat de echipa AJF Teleorman, dupa 1-0 cu AJF Iasi.

Turneul under 14:

Grupe:
AJF Suceava – Scoala “Miron Costin” 1-0
AJF Suceava – AJF Iasi 4-1
Finala mica:
AJF Teleorman – AJF Iasi 1-0
Finala mare:
AJF Suceava – AJF Dolj 0-0 (2-0, d.p.)

Gazdele au urcat pe podiumul de premiere si in turneul under 12, acolo unde sucevencele au cucerit bronzul, dupa ce s-au impus in finala mica, cu scorul de 4-0, in fata celor de la AJF Caras Severin. Aici, AJF Iasi a luat marele trofeu.

Turneul under 12:

Grupe:
AJF Suceava – Scoala Bosanci 4-0
AJF Iasi – AJF Suceava 1-1 (2-1, d.p.)
Finala mica:
AJF Suceava – AJF Caras Severin 4-0
Finala mare:
AJF Iasi – AJF Teleorman 0-0 (4-3, d.p.)

Vezi o galerie FOTO de la turneul final de la Suceava!

Printre invitatii la turneul “Fotbal si Feminitate de la Suceava s-au numarat directorul Departamentului de Dezvoltare din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv, si reprezentatul cluburilor de fotbal feminin in Comitetul Executiv, Alin Cioban.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava a luat trofeul la U14"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*