Suceava a luat trofeul la U14

Baza Ramiro din cartierul Burdujeni a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute turneul final “Fotbal si Feminitate”, un proiect de dezvoltare a fotbalului feminin initiat de UEFA care a adunat la Suceava reprezentate ale AJF-urilor din cinci judete, plus doua selectionate ale Scolilor din Suceava si Bosanci.

Unul dintre trofeele puse la bataie la organizatori a ramas acasa, in vitrina Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava. Selectionata condusa de antrenorii Marcel Irimie si Iulian Hreamata a castigat turneul rezervat echipelor under 14 ani, dupa ce s-a impus in finala, la loviturile de departajare, cu scorul general de 2-0, in fata reprezentativei AJF Dolj. Podiumul la aceasta categorie de varsta a fost completat de echipa AJF Teleorman, dupa 1-0 cu AJF Iasi.

Turneul under 14:

Grupe:
AJF Suceava – Scoala “Miron Costin” 1-0
AJF Suceava – AJF Iasi 4-1
Finala mica:
AJF Teleorman – AJF Iasi 1-0
Finala mare:
AJF Suceava – AJF Dolj 0-0 (2-0, d.p.)

Gazdele au urcat pe podiumul de premiere si in turneul under 12, acolo unde sucevencele au cucerit bronzul, dupa ce s-au impus in finala mica, cu scorul de 4-0, in fata celor de la AJF Caras Severin. Aici, AJF Iasi a luat marele trofeu.

Turneul under 12:

Grupe:
AJF Suceava – Scoala Bosanci 4-0
AJF Iasi – AJF Suceava 1-1 (2-1, d.p.)
Finala mica:
AJF Suceava – AJF Caras Severin 4-0
Finala mare:
AJF Iasi – AJF Teleorman 0-0 (4-3, d.p.)

Vezi o galerie FOTO de la turneul final de la Suceava!

Printre invitatii la turneul “Fotbal si Feminitate de la Suceava s-au numarat directorul Departamentului de Dezvoltare din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv, si reprezentatul cluburilor de fotbal feminin in Comitetul Executiv, Alin Cioban.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *