Succes previzibil

Universitatea a respectat calculele hartiei si s-a impus, cu scorul de 40-33, in fata codasei CSM Bucuresti, intr-un meci disputat sambata, in LPS din Suceava si care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii Nationale.

Revenita pe teren dupa o pauza competitionala de trei saptamani, trupa pregatita de Leonard Bibirig a intrat cu greu in ritmul jocului, primele cinci minute fiind disputatea intr-o nota de echilibru, scor 5-5. Mai mult, profitand de lipsa de concentrare din tabara suceveana, oaspetii au luat pana in minutul 9 un surprinzator avans de doua goluri pe tabela de marcaj, scor 6-8. Astfel, pe fondul numeroaselor greseli personale comise de gazde, bucurestenii s-au tinut scai de “studenti” pana in minutul 25 a meciului, cand scorul a indicat pentru ultima oara egalitate, 14-14. Universitatea s-a trezit din letargie abia spre finalul primei reprize, cand a reusit sa puncteze de trei ori consecutiv si sa intre la pauza cu un avantaj de patru goluri, scor 19-15.

Atitudinea echipei lui Leonard Bibirig avea sa se schimbe insa odata cu revenirea de la cabine, “alb-albastrii” distantandu-se la opt goluri in primele patu minute ale reprizei secunde, scor 23-15. Angrenata intr-un joc pe contre, in care pivotul Dan Ilies a facut legea pe semicercul advers, Universitatea a ramas la o distanta considerabila de bucuresteni pana la jumatatea partii a doua, cand scorul indica acelasi avans linistitor de partea gazdelor, scor 32-24. Ultimul sfert de ora s-a jucat la trecerea timpului, gazdele preferand sa-si conserve avantajul, astfel ca fluierul final a consemnat o victorie previzibila a “studentilor”, scor 40-33.

Universitatea: Andrei, Pralea – Acatrinei (8 goluri), Ilies (6), Adomnicai (4), Dediu (4), Mitrea (4), Chirut (4), Tutu (2), Ciubotariu (2), Bursuc (2), Gavriloaia (2), Pancu (2), Soldanescu, Serban. Antrenor: Leonard Bibirig.

foto: Alex Dragan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Succes previzibil"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*