Succes italian la dublu

Perechea italiana formata din Patrick Pigneter si Floria Clara a castigat, ieri, proba de dublu din cadrul etapei de Cupa Mondiala pe partia naturala de la Vatra Dornei, cei doi fiind cronometrati dupa doua manse cu timpul de 2 minute, 36 de secunde si 47 de sutimi. Italienii au fost secondati de austriecii Christain si Andreas Schopf, cu timpul de 2 minute, 39 de secunde si 22 de sutimi, urmati de perechea Christopf Regensburger – Dominik Holzknecht, cu timpul de 2 minute, 39 de secunde si 28 de sutimi. Romanii Bogdan Morosan si Alexandru Valcan a ocupat locul 10, cu timpul de 2 minute, 59 de secunde si 22 de sutimi.

Tot ieri, s-a desfasurat si un concurs contand pentru Cupa Natiunilor, cu doua echipaje austriece pe primele locuri: Ruppert Brugler – Tobias Angerer si Christian Schatz – Gerhard Muhlbacher, bronzul fiind adjudecat de rusii Pavel Silin si Ivan Rodin.In cursul zilei de astazi au avut loc probele individuale (feminin si masculin).

La cele doua etape finale ale Cupei Mondiala de sanie de pista naturala gazduite de partia “Bucovina” din Vatra Dornei participa sportivi din 14 tari, printre care campionii mondiali Ekaterina Lavrentjeva si Patrick Pigneter. Ceremonia de premiere a etapei finale de Cupa Mondiala de la Vatra Dornei va avea loc joi si îl va avea ca invitat de onoare pe presedintele Federatiei Internationale de Sanie, neamtul Josef Fendt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Succes italian la dublu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*