Fac studiu de fezabilitate

Primarul Ion Lungu a precizat că s-a făcut un prim pas pentru realizarea unui stadion nou. Mai exact, în şedinţa de Consiliu Local din data de 31 octombrie a fost aprobată suma de 350 de milioane de lei vechi pentru realizarea studiului de fezabilitate.

“Deja se face o selecţie de proiecte în această privinţă şi sper ca până la finalul anului să avem un studiu de fezabilitate care să ne arate indicatorii şi valoarea aproximativă a investiţiilor care trebuie făcute la un stadion cu o capacitate de 15.000 de locuri. Am mai spus şi altădată, tragem speranţa că pe exerciţiul financiar 2014-2020 va fi posibil de finanţat şi complexe sportive. În Polonia s-a negociat pe exerciţiul finaciar 2007-2013 şi s-au făcut stadioane. Şi în România sunt foarte multe solicitări din partea oraşelor mari, a autorităţilor locale. Până acum nu s-au putut accesa finanţări pentru stadioane, sperăm poate cu exerciţiul 2014-2020 să se întâmple acest lucru. Sigur, acolo mai avem sala polivalentă şi bazinele de înot, dar problema cea mai strigentă o reprezintă stadionul. Actualul stadion este închis, se află într-o stare avansată de degradare, iar cu sumele care ar urma să le folosim pentru repararea şi consolidarea lui cred că putem face un stadion nou”, a spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Fac studiu de fezabilitate"

  1. o sa faci tu bai lungule stadionul la pulivara !!! tu nu ai echipa dar vrei stadion sa mai bagi un ban in buzunar …

  2. iar vrajeala de 2 lei…..

  3. Asta e frectie la picior de lemn! Toate lumea din oras spune ca nu se va face acest stadion, ci ca se urmareste ca prelipcanul sa vinda terenul de sub actualul stadion, sa-si ia prelipcanul dreptul!!! De cati ani e asta primar??? E de-o viata acolo si n-a pus 1 scaun pe stadion, dar sa construiasca unul nou?!!! Sunt atatea orase pe care le putem da exemplu care si-au reconditionat stadioanele, dar asta vinde gogosi, scopul lui fiind unul singur! Unde esti Tepes, sa-l vezi pe astaaa!?

  4. Prelipcanul nu e in stare sa refaca un amarat de cinematograf! Cat de naivi si prosti ne crede c-o sa punem botul la baza aia sportiva, pe care tot o scoate la inaintare in ultimii ani?

  5. Vor sa darame stadionul ARENI si sa faca un HOTEL. a mai incercat asta dar nu a iesit! o tara plina de mincinosi …!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*