Sunt pregătiţi pentru Ligă

Handbaliştii suceveni sunt optimişti înainte de startul noului sezon. Jocul prestat în meciurile amicale, dar şi revenirea lui Petru Ghervan în staff-ul echipei sunt motivele pentru care “studenţii” prevăd o evoluţie buna în campionat.

„Am avut o perioadă pregătitoare foate bună, după părerea mea, cu foarte multe meciuri amicale, în care ne-am legat relaţiile de joc cu noii colegi şi cred că vom avea un joc mai bun faţă de anul trecut. Am căpătat mai multă viteză şi ne ajuta venirea domnului Ghervan. Ne aşteaptă un campionat mai greu faţa de cel precendet din cauză că toate echipele au bugete foarte mari şi s-au întărit. Noi vom da tot ce avem mai bun şi aşteptăm suporterii în număr cât mai mare la sala”, a declarat Adi Tîrzioru.

Venit în această vară de la Călăraşi, Tiberiu Popovici cere răbdare din partea suporterilor suceveni şi speră ca CSU Suceava să producă multe surprize în Liga Naţională.

Tiberiu Popovici“A fost o pregătire foarte grea, dar care ne va ajuta pe parcursul campionatului. Suntem o echipă tânără, cu copii şi tineri care vor să se afirme şi să facă o figură frumoasă. Avem nevoie de multă răbdare din partea celorlalţi şi sperăm să facem multe suprize în acest campionat pentru că vom fi trataţi de sus”, a spus interul echipei sucevene.

Şi Alin Petrea este de părere că noua ediţie de campionat va fi mai grea decât cea precedentă, dar are încredere în colegii săi: “La loturile actuale din ţară, plecăm cu ultima şansă, dar vom lupta şi vom da totul pe teren pentru a face o figură frumoasă. Din punct de vedere fizic, perioada de pregătire a fost destul de grea, dar ca echipă eu spun că ne-am legat destul de repede. Relaţiile de joc au început să se vadă şi în meciurile amicale, acum aşteptăm meciurile oficiale.”

Antrenorul Răzvan Bernicu s-a declarat mulţumit de actualul lot de 20 de jucători cu care va aborda noul sezon.

Bernicu Petrea“În limita bugetului care s-a stabilit, nu cred că puteam să aducem mai mult decat atât. Pe copii am fost mulţumit tot timpul pentru că pe marea majoritate îi cunosc de vreo patru ani. Un merit important îl au că au rămas şi anul trecut la echipă şi au ajutat handbalul sucevean, cu toate acele probleme cu care ne-am confruntat. La fel, sunt mulţumit şi de cei care au venit în această vară pentru că discutasem cu ei încă din campionatul trecut. Împreună cu domnul profesor Ghervan, am adus jucătorii de care aveam nevoie”, a declarat Răzvan Bernicu.

CSU Suceva va susţine sâmbătă, de la ora 11:30, în sala LPS, un ultim meci amical, în compania Politehnicii Iaşi. Universitarii vor debuta în Liga Naţională sâmbăta viitoare, de la ora 17:00, când vor primi vizita vicecampioanei Ştiinţa Bacău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *