„Studentii” sunt precauti

Handbaliştii suceveni considera ca meciul cu Dinamo va fi mult mai greu decat pare la prima vedere. Chiar daca adversarii lor si-au indeplinit obiectivul, studentii cred ca tocmai acest lucru ii face mai periculosi.

Cristian Adomnicai se asteapta ca dinamovistii sa isi dea toata silinta pentru a razbuna ultimele infrangeri din meciurile directe. Interul Universitatii mizeaza insa pe omogenitatea echipei sucevene.

“Un meci in care singurul nostru obiectiv este victoria, iar ei neavand ce pierde isi vor face jocul care l-au practicat in acest retur. De asta este si o echipa periculoasa pe teren propriu, chiaar daca nu le iese, ei incearca. Ei si-au indeplinit deja obiectivul si de aici vine si periculozitatea lor. Noi speram insa ca experienta pe care am acumulat-o in ultimii ani sa isi spuna cuvantul si sa transam victoria in favoarea noastra. Ei probabil vor incerca sa isi ia revansa dupa infrangerile din ultimii ani in fata noastra, dar cred ca nu le vom da ocazia”, a declarat Cristian Adomnicai.

Centrul Cristian Bursuc este de aceeasi parere si atrage atentia asupra ultimele rezultate inregistrate de echipa lui Eliodor Voica.

“Nu trebuie sa ii tratam cu indiferenta ca sa nu patim ca Bacaul care a facut egal, sau ca Timisoara care a pierdut la o diferenta de 12 goluri. Pe teren propriu Dinamo joaca foarte bine si nu orice echipa poate castiga acolo. Speram totusi sa ne facem treaba cat mai bine si sa ne luam punctele de care avem nevoie”, a marturisit Cristi Bursuc.

Dinamo ocupa in momentul de fata penultima pozitie in clasamentul Ligii Nationale, cu 10 puncte acumulate in 19 meciuri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *