Studentii s-au întors la treabă

Handbalistii suceveni au inceput luni pregatirile pentru noul sezon al Ligii Nationale. La primul antrenament dupa revenirea din vacanta, componentii Universitatii au jucat fotbal in sala Liceului cu Program Sportiv.

Antrenorii Stelian Bursuc si Leonard Bibirig s-au bazat pe 17 jucatori la prima sedinta de pregatire din aceasta vara. Pentru handbalistii suceveni urmeaza o perioada de reacomodare la efort, şedinţe in sala de forţă si alergări pe stadion.

“Sper ca odihna pe care jucatorii au fost obligati sa o execute sa le fi facut mai mult apetit pentru pregatire. Deocamdata este primul antrenament si antrenorii vor sti sa intre treptat in efort. Important este ca toti jucatorii sa-si recapete capacitatea de performanta in pregatirea fizica. In primele 3-4 zile se va intra in efort, iar pana la plecarea in cantonament viata lor va fi mai aspra decat vedem astazi”, a declarat Petru Ghervan.

Handbaliştii suceveni vor susţine primele meciuri amicale din aceasta vară peste o lună, în cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc”. Până atunci, jucătorii Universităţii au programat un cantonament montan, în perioada 20-27 iulie, la Piatra Neamţ.

La reunirea lotului Universitatii au fost prezenti urmatorii jucatori: Andrei, Spiridon, Drăghici, Gavriloaia, Şoldănescu, Mitrea, Ţuţu, Pancu, Acatrinei, Bursuc, Şerban, Zvanciuc, Roşu, Ţigănaşu, Cîntec, Amihăesi şi Schroeder.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Studentii s-au întors la treabă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*