S-au întors la treabă

reunire CSU ianuarie 2014

Handbaliştii suceveni au început pregătirile pentru partea secundă a sezonului. La reunirea programată luni după-amiază în sala Liceului cu Program Sportiv s-au prezentat 21 de jucători.

La primul antrenament din 2015 au absentat motivat Cristi Tcaciuc şi Maxim Beleaev, care sunt în continuare accidentaţi, în vreme ce Gabriel Burlacu este plecat la lotul naţional de tineret. În schimb, alături de „studenţi” se pregătesc doi jucători noi în vârstă de 18 ani. Este vorba despre interul dreapta Gabriel Anghel de la Minaur Baia Mare şi pivotul Dionis Oprea de la G.Ş.I.P Moreni. Sunt tineri, îi vom urmări o săptămână, după care vom putea să ne spunem părerea despre ei”, a mărturisit antrenorul Răzvan Bernicu.

Pe de altă parte, Alin Petrea a revenit luni la antrenamentele echipei, după accidentarea la genunchi suferită, cu HC Vaslui, în luna octombrie.

Mai resimt unele dureri, dar cred că la primul meci oficial din acest an voi fi apt 100%. Am fost aproape de băieţi şi i-am susţinut în perioada în care am fost accidentat, sper să facem lucruri bune împreună. Într-un lot şi aşa nu prea numeros, când îţi şi mai lipsesc unii jucatori este greu să faci faţă Ligii Naţionale. Se prevede ca 2015 sa fie un an mai bun decât 2014. Echipa merge din ce în ce mai bine, vom vedea ce va fi. Perioadele acestea sunt mai dificile pentru sportivi, dar pregătirea de iarnă ne va ajuta să fim proaspeţi şi apţi până la finalul sezonului”, a spus extrema Universităţii.

Handbaliştii suceveni se vor antrena în localitate pe parcursul perioadei intercompetiţionale. “Alb-albaştrii” vor alterna antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice şi cu meciurile amicale.

La prima vedere băieţii se prezintă bine, nu cred că au kilograme în plus. Cel mai important este ca toţi să fie apţi, să nu mai apară probleme medicale. Cu siguranta vor fi cel puţin două-trei meciuri amicale, vom vedea ce stabilim cu celelalte echipe. 2014 a fost un an dificil, un an foarte greu din toate punctele de vedere. Până la urmă am rămas în prima ligă, sperăm să fie la fel şi anul acesta”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

CSU Suceava va urmări de pe margine prima etapă programată în 2015. Echipa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu va relua meciurile pe 31 ianuarie, când se va deplasa pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au întors la treabă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*