„Studenții” joacă în Capitală

CSU Suceava Baican

CSU Suceava deschide etapa cu numărul 10 din cadrul Diviziei A la handbal masculin – seria de est, echipa antrenată de Răzvan Bernicu urmând să evolueze vineri, pe terenul celor de la CSM II București, într-un meci programat în sala Rapid, cu începere de la orele 11.00.

Universitarii vor maximum de puncte din ultimele patru jocuri pe care le mai au programate în acest an, iar pe primele trei sunt convinști că le vor obține în Capitală.

Razvan Bernicu

“Obiectivul nostru este să obținem maximum din următoarele patru meciuri, astfel încât să terminăm anul pe podium, la egalitate de puncte cu Bacăul. Trebuie să tratăm meciul de la București cu maximă seriozitate. Este important să avem aceiași atitudine pe care am avut-o la ultimul meci de campionat. Întâlnim o echipă cu jucători tineri, talentați, care doresc să se afirme, să scoată capul în handbalul mare”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Tehnicianul sucevean nu va putea miza în meciul din Capitală pe aportul lui Preda, Ion Tcaciuc și Rareș Bursuc, toți trei accidentați.

Întâlnirea dintre CSM II București și CSU Suceava va fi condusă de brigada prahoveană de arbitri Babău – Roibu.

Programul etapei a X-a:

CSM II București – CSU Suceava
Politehnica Iași – Cimentul Bicaz
Atletico Alexandria – Știința Bacău
HC Buzău – LPS Piatra Neamț
Farul Constanța – GSIP Moreni
CSU Târgoviște – HC Dobrogea Sud (amânat)
ACS Teleorman – CS Vicov Bucovina (neprogramat)

Clasament sezonul 2015-2016

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Studenții” joacă în Capitală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*