„Studenţii” încep vineri meciurile amicale

După trei săptămâni de acumulări fizice, handbaliştii suceveni au început marţi antrenamentele cu mingea. Jucătorii pregătiţi de Răzvan Bernicu vor susţine vineri şi sâmbătă primele doua meciuri amicale din această vară, în compania nou-promovatei în Liga Naţională, CSM Focşani.

CSU Suceava şi CSM Focşani se vor înfrunta în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava vineri, de la ora 17:00, şi sâmbătă, de la ora 10:00.

„Noi am intrat de doar două zile în sală. Am fi vrut să începem jocurile săptămâna viitoare, dar pentru că cei din Focşani nu pot să vină la Memorialul “Mihai Mironiuc” am preferat să ne întâlnim acum. Este cam devreme după doar câteva zile de sală, dar vreau să îi vad pe jucătorii nou-veniţi. Cel mai important este să nu ne accidentăm pentru că venim dupa zece zile de pregătire fizică şi n-am avut prea mult timp de acomodare cu mingea”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

După dubla cu CSM Focşani, handbaliştii suceveni vor reveni în faţa propriilor suporteri cu ocazia ediţiei a 8-a a Memorialului “Mihai Mironiuc”. La turneul care va fi organizat la sfarşitul săptămânii viitoare în sala LPS a confirmat prezenţa Bacăul, iar sucevenii aşteaptă un răspuns şi din partea Buzăului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *