„Studenţii” încep play-out-ul

CSU Suceava incepe play-out-ul in fata propriilor suporteri. Ultima in clasamentul sezonului regulat, echipa antrenata de Razvan Bernicu primeste miercuri, cu incepere de la ora 17.00, in sala Liceului Sportiv, vizita ocupantei locului 7, Minaur Baia Mare, in prima etapa din faza I a turneului pentru mentinerea in Liga Nationala de handbal masculin.In sezonul regulat, meciul de la Suceava s-a terminat la egalitate, scor 21-21, iar in retur, la Baia Mare, Minaur s-a impus cu 30-23.

Dupa evolutiile din prima parte a campionatului, antrenorul Razvan Bernicu recunoaste ca maramuresenii sunt favoriti, dar spune ca elevii sai sunt motivati sa scoata un rezultat bun in meciul de maine, mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri. “Acest prim meci nu este decisiv, dar jucam acasa si ne dorim sa avem o evolutie buna si sa scoatem un rezultat bun in fata propriilor suporteri. Dupa pozitiile din clasament, echipa din Baia Mare pare favorita, insa niciun joc nu seamana cu altul. La ultimul meci direct, cel de la Baia Mare, nu l-am avut pe Ioan Tcaciuc la dispozitie. Cu siguranta, in jocul de la Suceava vom arata altfel”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

Baimarenii se asteapta la o replica puternica din partea gruparii sucevene. “Va fi o partida grea, ne asteptam la o replica puternica din partea lor. Cu atat mai mult cu cat joaca acasa, iar prezenta suporterilor ii face sa dea cat mai mult pe teren„, a declarat antrenorul Minaurului, Adi Popovici. “Sper sa trecem de ei in doua meciuri, sa nu mai fie nevoie de al treilea„, a spus Viorel Fotache.

Handbalistiii suceveni au un motiv in plus sa scoata un rezultat bun in meciul de maine. Au primit prima transa de bani de la Primarie, iar cat de curand vor fi cu salariile la zi. “I-am simtit pe baieti motivati. S-au pregatit bine in ultima saptamana sI ne dorim cu totii un rezultat bun. In plus, au intrat in cont primii bani de la Primarie, iar cat de curand jucatorii vor ajunge cu salariile la zi. Din punct de vedere financiar nu vom avea nicio problema. Nu ne ramane decat ca noi sa ne facem treaba in sala”, a precizat Razvan Bernicu.

Meciul de maine din sala LPS va fi arbitrat de bucurestenii Radu Iliescu si Doru Manea. Meciul al doilea este programat sambata, la Baia Mare, cu arbitrii clujeni Mârza / Nedelea, iar al treilea joc, daca este cazul, duminica, tot la Baia Mare.

Programul primei faze din play-out:
CSU Suceava – Minaur Baia Mare
CSM Bucuresti – Steaua Bucuresti
Poli Timisoara – CS Caras Severin

Intalnirile se vor disputa dupa sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. In caz de egalitate de puncte dupa primele doua jocuri, duminica se va disputa al treilea. Daca rezultatul este egal dupa al treilea joc, se va trece la aruncari de la 7 metri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Studenţii” încep play-out-ul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*