„Studenţii” încep play-out-ul

CSU Suceava - Pandurii Targu Jiu

Echipa locală de handbal ia startul, la mijlocul acestui săptămâni, în play-out-ul Ligii Naţionale. În prima etapă a turneului pentru evitarea retrogradării, CSU Suceava va juca miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

În clasamentul play-out-ului sucevenii au cu un punct mai mult decât adversara de miercuri, dar Pandurii Târgu Jiu vine în sala LPS din postura de finalistă a Cupei României. Pentru jocul cu gorjenii antrenorii Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu vor miza şi pe Gavrilovic şi Eros. Cei doi jucători şi-au revenit după accidentările suferite şi s-au alăturat colegilor la ultimele antrenamente.

“Aşa cum am mai spus, avem în faţă opt finale. Ei sunt într-o uşoară creştere, au jucat finala Cupei României şi cred că stau destul de bine la moral. Şi noi venim după două rezultate pozitive, cu Steaua şi Timişoara, şi cred că va fi un meci echilibrat. Sper să nu mai repetăm greşelile din finalul jocului cu Timişoara, să dăm dovadă de maturitate şi să reuşim să gestionăm meciul cât mai bine. Băieţii trebuie să conştientizeze că este primul meci din play-out, ne aşteapta opt meciuri importante şi trebuie să dam totul pentru victorie. Trebuie să uităm de micile accidentări şi celelalte probleme de sănătate şi uniţi, cu mult sacrificiu, să facem un joc bun şi să câştigăm”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

În cele două meciuri din sezonul regulat, CSU Suceava şi Pandurii Târgu Jiu şi-au împărţit victoriile. A fost 24-23 la Suceava şi 29-26 în Gorj. Întâlnirea de miercuri va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din bucureştenii Alexandru Blas şi Marius Ghiorghişor.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "„Studenţii” încep play-out-ul"

  1. gianluca vialli | 15 aprilie 2015 at 10:07 | Răspunde

    probabil, daca nu s-au modificat preturile, 15 lei.

  2. gianluca vialli | 15 aprilie 2015 at 10:07 | Răspunde

    scuze, daca nu s-a modificat pretul.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*