“Studenţii” vor două puncte

Universitatea Suceava joacă vineri pe terenul grupării Pandurii Tîrgu Jiu, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale. Handbaliştii suceveni speră la o victorie care să îi readucă în lupta pentru un loc de cupă europeană.

Portarul Iulian Andrei este de părere ca punctele din partida de vineri sunt foarte importante în perspectiva returului de campionat: “Ne aşteaptă un meci foarte dificil vineri, din care sperăm să scoatem două puncte, cu care să rămânem în lupta pentru ocuparea unuia dintre primele patru locuri. Ne-am pregătit foarte mult pentru acest joc, avem programate şi multe vizionări. Sperăm să îşi revină Mădălin Ţuţu şi să facem un meci bun.”

Victoria înregistrată săptămâna trecută, cu CSM Ploieşti, le-a ridicat moralul “studenţilor” înaintea deplasării în Oltenia.

“Terminam turul campionatului cu o deplasare grea şi foarte importantă pentru noi. Cu toţii suntem conştienţi că o victorie la Tîrgu Jiu ne-ar relansa în lupta pentru un loc de cupă europeană. După meciul câştigat sâmbătă avem un moral bun pentru a merge să ne impunem la Pandurii. Suntem încrezători în şansa noastră şi vom da totul în teren pentru cele două puncte”, a declarat Bogdan Şoldănescu.

George Cîntec a mărturisit că echipa suceveană a pregătit intens disputa cu Pandurii: “Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă din fruntea clasamentului. Va trebui să facem tot ce este posibil ca să venim acasă cu cele două puncte. Ne-am pregătit foarte mult în această săptămână şi sperăm să facem o figură frumoasă.”

În meciul de la Tîrgu Jiu, la Universitatea ar putea debuta şi Mihai Sandu. Coordonatorul Naţionalei de Tineret a României face parte din lotul pe care Leonard Bibirig îl va deplasa în Gorj.

“Meciul va fi greu, strâns, dar noi ne-am pregătit bine. Dacă ne vom face jocul rapid şi vom fi încrezatori, ne vom întoarce cu cele două puncte. Mă bucur că noii colegi m-au primit bine, trebuie să mă acomodez cât mai bine în echipa şi sper să avem rezultate cât mai bune”, a spus Mihai Sandu.

Meciul dintre Pandurii Tîrgu Jiu şi Universitatea Suceava este programat vineri, de la ora 18:00. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din argeşenii Adrian Barbu şi Sorin Nica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Studenţii” vor două puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*