Studenții se mută la Dorna

Universitatea isi muta cartierul general. Echipa suceveana trece la faza a doua a pregatirilor de vara, urmand sa plece maine intr-un stagiu montan de zece zile la Vatra Dornei, acolo unde antrenorul Leonard Bibirig va pune accentul pe acumularile fizice. “Studentii” vor miza in acest cantonament pe un lot de 18 jucatori din care vor lipsi Mihut Pancu, care si-a incheiat socotelile cu Universitatea si este in tratative cu o echipa din liga secunda din Germania, si Eric Schroeder, reintors in Luxembourg.

Dupa acest stagiu, Universitatea isi va continua antrenamente la Suceava pana pe 9 august, cand este programata sa debuteze a sasea editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, pe lista echipelor invitate in acest an figurand nume ca Extrem Baia Mare, Csm Ploiesti, HC Vaslui, Csm Bucuresti sau Politechnic Olkom Donetsk din Ucraina. O saptamana mai tarziu, echipa suceveana va participa la un nou turneu de pregatire organizat de prim-divizionara Csm Bucuresti, la care si-a anuntat prezenta si o formatie din Israel. In perioada 30 iulie – 2 septembrie, trupa pregatita de Leonard Bibirig a fost invitata la Cupa Harghitei, un puternic turneu unde va infrunta pe HC Odorhei, Stiinta Bacau si Potaissa Turda.

Universitatea va debuta in noul sezon al Ligii Nationale cu o saptamana mai tarziu decat era prevazut initial, adica pe data de 22 septembrie, atunci cand va evolua pe terenul formatiei CS Caras Severin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Studenții se mută la Dorna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*