„Studenţii” s-au întors la treabă

Universitatea este prima echipă suceveană care s-a reunit în vederea reluării pregătirilor pentru jocurile oficiale din 2011. Trupa pregătită de Leonard Bibirig a efectuat astăzi, pe stadionul Areni, primul antrenament după vacanţa de iarnă. La apelul dat de tehnicianul sucevean a lipsit Bogdan Pralea, portarul Universităţii aflându-se în acest moment în pregătiri cu echipa naţională a României.

În prima fază a pregătirilor, care vor avea loc în aer liber, antrenorul Leonard Bibirig va pune accentul pe reacomodarea jucătorilor la efort, precum şi pe acumulări fizice. Spre sfârşitul acestei săptămâni, “alb-albaştrii” vor intra în sala LPS, acolo vor efectua primele antrenamente cu mingea din acest an. Faza secundă a pregătirilor pe care Universitatea le va efectua în intersezon va debuta duminică, 15 ianuarie, atunci când echipa suceveană va disputa un prim meci amical în compania grupării Ştiinţa Bacău.

“Studenţii” îşi vor continua seria jocurilor de verificare pe 20 şi 21 ianuarie, cu o dublă amicală în compania liderului Ligii Naţionale, HC Odorhei, după care se vor deplasa la Bacău, pentru partida revanşă cu Ştiinţa din localitate. Chiruţ şi compania îşi vor încheia meciurile amicale din această iarnă odată cu turneul de la Odorheiul Secuiesc, acolo unde, pe lângă Universitatea şi echipa gazdă HC Odorhei, mai sunt invitate să participe formaţiile Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Braşov.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Studenţii” s-au întors la treabă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*