Stângă: „Mergem să câştigăm”

Selectionerul Vasile Stanga, este precaut inaintea jocului pe care echipa sa de club il va sustine sambata la Suceava. Tehnicianul gorjean a precizat ca elevii sai ar putea fi afectati si de distanta lunga pana in nordul tarii.

„Inceputul de retur va fi unul foarte greu. Infernal chiar, cu cinci meciuri de foc: Suceava, Reşiţa, Bacău, Baia Mare şi Steaua. Primul meci, cel din deplasare cu Suceava, e foarte important pentru noi. Mergem acolo să câştigăm. Din aceste cinci meciuri îmi propun să câştigăm măcar trei. Plecăm cu trenul, la vagonul de dormit, sper să fim în formă acolo. Suceava este o echipă foarte incomodă, au, cred, cea mai bună faza a doua şi contraatac din ţară”, a ţinut să declare Vasile Stângă.

Replica sucevenilor nu s-a lasat asteptata. Interul dreapta Cristian Adomnicai a comentat declaratia antrenorului echipei Pandurii referitoare la deplasarea cu trenul.

“Cred ca a fost doar o simpla vorba aruncata. Ei vin cu trenul, noi am fost la ei cu autocarul, dar toate echipele au la un moment dat deplasari lungi. In plus, vin cu o zi inainte, au timp sa se odihneasca, mai ales ca meciul se joaca sambata dupa amiaza”, a spus Cristian Adomnicai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stângă: „Mergem să câştigăm”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*