Stîngă îl laudă pe Bibirig

Leonard Bibirig l-a impresionat pe antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Vasile Stîngă. Cel mai prolific marcator al Echipei Naţionale din toate timpurile, a rămas stupefiat de uşurinţa cu care veteranul Universităţii a reuşit să marcheze în meciul de sâmbătă.

Responsabili cu fructificarea ocaziilor în meciul de sâmbătă, au fost Leonard Bibirig şi Răzvan Gavriloaia. Cu 8, respectiv 7 reuşite, cei doi au marcat aproape jumătate dintre golurile Universităţii. Primul dintre ei a stârnit în mod special admiraţia antrenorului Vasile Stîngă.

“Dacă a ajuns Bibirig să ne dea gol de la 10 metri, deasupra capului portarului, înseamnă că am ajuns de râsul lumii. Ce să mai spun… Bibirig este un jucător care ştie handbal şi ştie să-şi motiveze colegii. Din partea mea, îi urez să joace până la 50 de ani” a spus tehnicianul “pandurilor”.

Vasile Stîngă a evoluat în cariera sa de handbalist ca inter stânga, adică pe acelaşi post pe care joacă şi Bibirig. Actualul antrenor al „pandurilor” din Tîrgu Jiu a făcut parte din lotul echipei naţionale de handbal a României, medaliată cu bronz olimpic la Moscova în 1980 şi Los Angeles în 1984.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stîngă îl laudă pe Bibirig"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*