„Stiinta va retrograda”

Antrenorul dinamovistilor mici, Cornel Talnar, este de parere ca situatia din clasament este una decisiva pentru principala contracandidata a sucevenilor in lupta pentru salvarea de la retrogradare, Stiinta Bacau.

“Cred ca Stiinta va retrograda, si zic asta bazandu-ma pe clasamentul adevarului. Noi avem -7, Cetatea -12 iar Stiinta -20. Este o diferenta prea mare. In legatura cu meciul de la Suceava, lipsa lui Matache nu este atat de grava pentru ca sunt destui copii talentati care sa-l inlocuiasca. Mergem la Suceava sa jucam si sa castigam “ a spus ‘Tantarul”.

Rezultatele inregistrate de Dinamo II in ultimele meciuri au scos-o din zona retrogradarii. Tehnicianul ‘cateilor mici’ considera ca acest lucru se datoreaza exclusiv faptului ca la echipa sa nu mai vin jucatori de la echipa mare: “Pentru noi nu se mai pune problema retrogradarii si asta pentru ca in ultimele meciuri am jucat doar cu jucatorii de la echipa a doua. Obiectivul nostru este sa crestem in continuare jucatori pentru prima echipa. De altfel, aceasta a castigat peste 28 de milioane de euro datorita echipei secunde”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Stiinta va retrograda”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*