Ştiinţa Petroşani – CSM Bucovina: 39-13

CSM Bucovina a incheiat sezonul regulat al Diviziei Nationale de rugby cu o infrangere, a noua consecutiva de la inceputul lunii august. Plecata in Valea Jiului fara mai multi titulari, formatia antrenata de Constantin Vlad a cedat duminica, in fata gazdelor de la Stiinta Petrosani, cu scorul de 13-39 (10-18).

Hunedorenii au inceput in forta, dar oaspetii au echilibrat jocul pe finalul primei reprize, CSM Bucovina intrand la pauza cu un handicap de opt puncte, 10-18, in urma eseului reusit de Nichiforiuc, completat de o transformare si o lovitura de pedeaspsa semnate de Scolobiuc. Cu o linie de trei sferturi mult mai mobila, gazdele s-a desprins in repriza secunda, obtinand inclusiv bonusul ofensiv. Scolobiuc si-a mai trecut in cont trei puncte dintr-o lovitura de pedeapsa dupa pauza, iar Stiinta Petrosani – Bucovina s-a terminat 39-13.

Cu doar patru victorii in 18 etape, CSM Bucovina a terminat sezonul regulat pe locul 7, conform unui clasament publicat de portalul super-liga.ro. Pana la sfarsitul anului, gruparea suceveana va mai disputa trei meciuri in play-out.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ştiinţa Petroşani – CSM Bucovina: 39-13"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*