Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 1-1

Bucovina Rădăuți s-a întors cu un punct de la Uricani, după ce a remizat sâmbătă, în fața gaz­delor de la Ştiința Miroslava, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii a III-a.

Gruparea ieșeană a început cu garda jos, dar Eduard Sandu nu l-a putut învinge pe Zvoronciuc la cele două ocazii bune avute în primul sfert de oră de la fluierul de start. Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a echilibrat treptat situația, trecând pe lângă deschiderea scorului în minutul 27, când Turița a parat un penalty executat de Ungurianu. Golul avea să pice zece minute mai târziu, când Netbai, bine lansat de Stoian, a înscris cu un șut de finețe pentru 0-1 la pauză.

Bucovina a făcut pasul înapoi în repriza secundă, când Zvoronciuc a intervenit excelent la șuturile trimise de Unghianu, Agrigoroaei și Sandu. Presiunea trupei lui Cristi Popovici s-a concretizat în minutul 78, când Ciobanu a atins mingea cu mâna în interiorul propriului careu, arbitrul a dictat penalty pentru gazde și al doilea cartonaș galben pentru fundașul sucevean, iar de pe punctul cu var Eduard Sandu a egalat situația. Ştiința Miroslava – Bucovina s-a terminat 1-1, aceasta fiind prima remiză înregistrată de echipa rădăuțeană în actuala ediție de campionat a Ligii a III-a.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Mihăeș, Ciobanu – Săhlean, Ungurianu, Păiuș – Plămadă, Netbai, Stoian. Pe parcurs au mai intrat: Ionesi, Antonesei, Coroa­mă și Bejenar.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*